Dakkofferspecialist is de webwinkel van DakkofferOnline, een bekende naam in de dakkofferbranche met meer dan 15 jaar ervaring. Het hoofdkantoor en de showroom zijn gevestigd in Barendrecht. We hebben een netwerk van meer dan 60 locaties verspreid over heel Nederland, waar u terecht kunt voor deskundige montage.

 

Tijdens de vakantieperiodes kunnen we meer dan 3500 dakkoffers de weg op sturen, die door heel Europa reizen. Op onze locatie in Barendrecht  kunt u tevens uw online bestellingen ophalen en deze professioneel laten monteren. Natuurlijk kunnen we uw bestelling ook thuis laten bezorgen.

Voor vrijwel alle automodellen hebben we dakdragers en dakkoffers beschikbaar. Of u nu een ervaren vakantieganger bent die precies weet welke dakkoffer u nodig heeft, of dat u voor de eerste keer wat extra bagageruimte wilt, ons deskundige team staat telefonisch voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. U bent natuurlijk ook welkom in onze showroom, waar u ons uitgebreide assortiment kunt bekijken.

 

In de zomerperiode kunt u bij ons terecht voor fietsendragers, zodat u met uw eigen fiets naar bestemmingen zoals Texel of de Ardennen kunt gaan. Voor de wintermaanden bieden wij sneeuwkettingen, zodat zelfs bij slechte weersomstandigheden geen berg te hoog is. Uiteindelijk draait alles om zorgeloos op vakantie gaan, met de garantie dat al uw bagage veilig op uw bestemming arriveert.

Indien u liever een dakkoffer of dakdrager wilt huren, kunt u ook bij ons terecht. Maak direct een reservering op onze verhuurwebsite.

DakkofferOnline is van een lokale verhuurder uitgegroeid tot een landelijke organisatie, maar we blijven ons richten op persoonlijke klantenservice. Vakanties zijn bedoeld om van te genieten en te ontspannen, en wij zorgen ervoor dat u al uw bagage zonder stress naar uw bestemming kunt meenemen.